Tanpo Aku

1 Tanpo Aku
5:43

About Album

Executive Producer : Happy Rism MUSIC PRODUCTION

Songwriter: Happy Rism

Composser : Ayot Tosca

Arranger: Deden Mahdyan

Vocal: Happy Asmara

Artists
Release Date
April 24, 2020

Available Lyrics

Tanpo Aku
Kiro gampang nglalekne mu Cukup wektu mung seminggu Kabeh roso tresno Yakin lan percoyo Ora ono wong liyo Kiro gampang golek ganti Fb IG tak bukak i Pesenku mung siji Tanpoku seng ngati-ati Hoooo ooo Wes tak cubo lali esemmu neng ati Nanging anane ati tambah perih Wes tak elus dodo Mencoba ikhlasno Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri Manis sikapmu tetep tak kangeni Wes tak guwak roso oleh kene kono Nanging atiku sampek seprene raiso lilo Kiro gampang nglalekne mu Cukup wektu mung seminggu Kabeh roso tresno Yakin lan percoyo Ora ono wong liyo Kiro gampang golek ganti Fb Ig tak buka i Pesenku mung siji Tanpoku seng ngati-ati Huuuuuu hooooo hoooooo Wes tak cubo lali esem mu neng ati Nanging anane ati tambah perih Wes tak elus dodo mencoba ikhlasno Kenyataane kowe wes gandeng wong liyo Wes tak wanti-wanti ora tak pikiri Manis sikapmu tetep tak kangeni Wes tak buwak roso,follback kene kono Nanging ganti mu sampek seprene ra teko-teko Kiro gampang nglalekne mu Cukup wektu mung seminggu Kabeh roso tresno Yakin lan percoyo Ora ono wong liyo Kiro gampang golek ganti Fb IG tak buka i Pesenku ming siji Tanpoku seng ngati-ati Hooouooo Kiro gampang nglalekne mu Cukup wektu mung seminggu Kabeh roso tresno Yakin lan percoyo Ora ono wong liyo Kiro gampang golek ganti FB IG tak buka i Pesenku mung siji Tanpoku seng ngati-ati Pesenku mung siji Tanpoku seng ati-ati

Available On

Latest Video

id_IDIndonesian
Open chat
Butuh Bantuan?
IDE Music
Halo! 👋
Ada yang bisa kami bantu?